kipgryder
Hvorfor vælge en
induktionskipgryde?
Hurtig opvarmning
En induktionskipgryde kan varme mellem 20 – 200 ° C og stegeoverfladen opnår 200° C på ca. 90 sekunder, hvor en traditionel kipgryde først skal i gang med at producere damp, før den er bliver varm, og den kan kun varme mellem 80 – 120° C. Induktionskipgryden er en meget effektive kipgryde som kan opnå 140° C., så der kan brunes i den. Induktionskipgryden gør at man påbegynder tilberedning med det samme og derfor skal have sine ingredienser klar ved opstart. Dette kan optimere arbejdsflowet i et storkøkken, da tilberedningsprocessen startes hurtigere end nuværende traditionelle kipgryder muliggør.
Præcis temperatur
Induktionskipgryden styres med 1° C præsicion på stegeoverfladen, hvor varmen overføres effektivt fra induktionsspolerne. Den præcise temperatur giver mulighed for høj ensartethed og præcis tilberedning. At arbejde med præcis temperatur gør, at du kan bruge den rigtige temperatur til forskellige ingredienser, så de bliver perfekt tilberedt. Tilbered f.eks. sous vide mellem 40 – 80 ° C, kog omkring 100 ° C eller brun dine ingredienser ved 140 ° C eller derover!
Effektiv regulering af varme
I induktionskipgryden er der placeret flere temperaturfølere i bunden. Disse følere sørger for, at den regulerer varmen hurtigt og effektivt ved temperatursvingninger. Når man kommer kolde ingredienser i kiprgryden, så bemærker føleren det hurttigt og regulerer derefter varmen, så den rammer den ønskede temperatur, som er valgt. Når man slukker for varmen, så stopper varmeoverførelsen straks og fordi stegeoverfladen er lavet af aluminium, så holder den ikke på varmen, som man kan opleve ved traditionelle kipgryder, hvor ingredienserne kan tilberede videre efter man har slukket for varmen.
Digital teknologi
Induktionskipgryden bygger på en digital teknologi, hvor generatoren, som styrer systemet, hjælper med at optimere kipgrydens ydeevne, levetid og servicebehov. Systemet sørger for, at kipgryden yder den ønskede effekt uden at bruge unødig energi. Den sikrer, at de indregnede sikkerhedsparametre overholdes, så kipgrydens komponenter holder længst muligt. Samtidig med at den slår fra i tilfælde af fejl, så kipgryden ikke får unødige fejl eller skader på systemet.
Energibesparende
Kombinationen af induktion og digital teknologi gør, at induktionskipgryden ikke bruger overflødig energi på at opnå ønsket temperatur til tilberedning eller vedligeholde varmen i kipgryden under produktion. Den beregner det nødvendige behov for at opnå den ønskede temperatur, hvorefter den overfører den nødvendige energi for at opnå temperaturen. Derfor kan effektivitet og energibesparelse forenes.
Hent information som PDF-fil
eller kontakt os for mere information.