Kipstegere

BRATTPAN_BASIC

Kipstegere til det professionelle køkken med behov for en effektiv kipsteger til allround brug i en travl hverdag. Kipstegerne er udstyret med 2 zoner, så der kan arbejdes med forskellig effekt side om side på samme tid.

BRATTPAN_PIN

Kipstegere med induktion og en stegeoverflade i rustfrit stål. Kipstegeren har digital temperaturstyring, så maden kan tilbederes præcist og effektivt med et ensartet resultat.

MULTIPAN_BASIC

Dyb kipstegere med varmelegemer, som kan tilberede mad fra 20 – 200°C. De har digital styring, hvor funktioner nemt styres hurtigt og præcist.

MULTIPAN_PIN

Dyb kipstegere med induktion, som kan tilberede mad fra 20 – 200°C. De har digital styring, hvor funktioner nemt styres hurtigt og præcist.

Hvorfor vælge en
induktionskipsteger?

Hurtig opvarmning

Induktionskipstegeren varmer op til 200° C på 90 sekunder, hvor en traditionel kipsteger er mellem 10 – 12 min. om at opnå samme temperatur. Induktionskipstegeren er markedets hurtigste kipsteger til opvarmning af stegeoverfladen. Den hurtige opvarmningstid gør, at man skal gentænke sine arbejdsgange på en ny og positiv måde. Tidligere har man tændt kipstegeren for derefter at kunne ordne de ingredienser, som skulle tilberedes. Induktionskipstegeren gør, at man påbegynder tilberedning med det samme og derfor skal have sine ingredienser klar ved opstart. Dette kan optimere arbejdsflow i et storkøkken.

Præcis temperatur

Induktionskipstegeren styres på temperatur, og ikke den klassiske effektskala, og dette med 1° C præsicion. Den præcise temperatur giver mulighed for høj ensartethed. Arbejdet med præcis temperatur gør, at du kan bruge den rigtige temperatur til forskellige ingredienser, så de bliver perfekt tilberedt. Find f.eks. den helt rigtige temperatur til at stege bøffer, fisk eller bacon og få samme gode resultat hver gang!

Effektiv regulering af varme

I induktionskipstegeren er der placeret temperaturfølere under panden. Disse følere sørger for, at den regulerer varmen hurtigt og effektivt ved temperatursvingninger. Når man kommer kolde ingredienser på panden, så bemærker føleren det hurtigt og regulerer derefter varmen, så den rammer den ønskede temperatur, som er valgt. Når man slukker for varmen, så stopper varmeoverførelsen straks og fordi stegeoverfladen er lavet af aluminium, så holder den ikke på varmen, som man kan opleve ved en traditionel kipsteger, hvor ingredienserne kan stege videre, efter man har slukket for varmen.

Digital teknologi

Induktionskipstegeren bygger på en digital teknologi, hvor generatoren, som styrer systemet, hjælper med at optimere kipstegerens ydeevne, levetid og servicebehov. Systemet sørger for at kipstegeren yder den ønskede effekt uden at bruge unødig energi. Den sikrer, at de indregnede sikkerhedsparametre overholdes, så kipstegerens komponenter holder længst muligt. Samtidig med at det slår fra i tilfælde af fejl, så kipstegeren ikke får unødige fejl eller skader på systemet.

Energibesparende

Kombinationen af induktion og digital teknologi gør at induktionskipstegeren ikke bruger overflødig energi på at opvarme panden til tilberedning eller vedligeholde varmen i panden under produktion. Den beregner det nødvendige behov for at opnå den
ønskede temperatur, hvorefter den overfører den nødvendige energi for at opnå temperaturen. Derfor kan effektivitet og energibesparelse forenes, som det er vist i vores test af kipstegere.

Hent information som PDF-fil

KIPSTEGER eller MULTIPAN

eller kontakt os for mere information