Traditionel kipsteger vs. induktionskipsteger!
Udefra set er forskellen ikke så stor, men indeni er det en helt ny verden. Her kan du lærer mere omkring forskellen og mulighederne, hvis man enten arbejder med en traditionel kipsteger eller en induktionskipgryde i sit storkøkken.
Den gamle og kendte teknologi, som altid har været på markedet!
En traditionel kipsteger er oftest opbygget med en relativ tyk stegepande, som enten er udført i støbejern eller tykt stål. Under stegepanden er varmelegemer monteret, så varmen transporteres op i stegepanden. Grundet materialet på stegepanden og den relative tykke pande, så tager opvarmning naturligt lidt tid. En traditionel kipsteger styres på “effekten”. hvor en termostat, som sidder under stegepanden styrer hvornår varmelegemerne aktiveres eller deaktiveres. Men grundet den tykke stegepande er det ofte svært, at styre temperaturen på stegepanden præcist, fordi den opbygger meget varme, så den kan blive for varme under stegning eller ingredienserne steger videre, når man har slukket for varmen.
Den nye og effektive teknologi, som kan give en hurtigere og grønnere hverdag!
En induktionskipsteger fungerer ved, at der er placeret induktionsmoduler under en stegepande, som er magnetisk så den kan virke med induktionen. Stegepladen har samtidig den fordel, at den ikke er opbygget på traditionelvis, så selvom den er relativ tyk, så kan den ikke holde på varmen, som den der bruges i en traditionel kipsteger. Derfor holder den ikke på varmen, når der slukkes for varmen. En induktionskipsteger styres på temperaturen, hvilket betyder at der kan arbejdes med en præcist temperatur på stegepanden mellem 40 – 220°C. Indbygget i stegepanden er der en sensor, som mål stegepandens temperatur og sikre, at temperaturen altid er præcist og der ikke bruges unødig energi for at opnå eller holde den ønsket temperatur.

PEOPLE
Produktet har fokus på at give medarbejderne et bedre arbejdsmiljø i en travl hverdag. Med udgangspunkt i en meget høj effektivitet forbedres processer og afhjælper de stressende belastninger på dagen. Det udleder mindst muligt varme til omgivelserne og minimerer muligheden markant for brandskader for personalet.

PLANET
Produktet har fokus på at formindske udledningen af CO2 i atmosfæren. Produktet er blandt branchens mest effektive med en utrolig høj virkningsgrad. Det er med til at sikre, at produktet bruger mindst muligt energi og derved udleder mindst mulig CO2, så vi passer på vores planet.

PROFIT
Produktet har fokus på at sikre den bedst mulige driftsøkonomi for køkkenet. Produktet giver mulighed for bedre og kortere arbejdsprocesser og lavere omkostninger til daglig drift, grundet den høje virkningsgrad. Produktet er designet til at sikre optimal langsigtet drift, så det er en god investering for køkkenet.
Vi har samtidig lavet en test, som skal være med til at synliggøre den forskel, som en induktionskipsteger kan give i en travl hverdag. Et synligt bevis på, at det gamle ordsprog “Tid er penge” stadig holder!

Du kan læse mere omkring de andre fordele ved en induktionskipsteger her;
Fordele ved induktionskipstegeren!
Kunne du tænke dig, at prøve en induktionskipsteger, så tag endelig kontakt til os. Så hjælper vi gerne med at få det til at ske, så du kan mærke effekten af det gode valg i dit køkken!